Fotograf Emelie Petré

Jag fotograferar med hjärtat och vill fånga den kärleken ni har på bild. Som fotograf har jag som mål att fånga äkta leenden och känslor.

Fotograf Emelie Petré's profile image

Ni har hittat en sprallig och chokladtokig fotograf som tycker om amerikanska serier, sötsaker och bröllop. Jag heter Emelie Petré, är 25 år och jag är porträtt- och bröllopsfotograf i Motala, Östergötland men fotar bröllop i hela Sverige.

Jag har just fått uppleva den bästa dagen i mitt liv. Jag har gift mig med min bästa vän och största kärlek i livet. Efter att ha fotograferat bröllop i snart 4 år, fick jag äntligen uppleva hur det är att vara i bröllopsbubblan. Ni vet, prova brudklänningar, provsmaka menyn och bröllopstårta.. Allt det där är jag så avundsjuk på att ni får göra just nu. Att planera bröllop kan vara väldigt stressigt men det är också bland det roligaste och mest kreativa jag gjort.

När Mikael och jag fick se våra bröllopsbilder var jag så lycklig. Vi fick se oss själva och våra gäster ha en fantastisk dag tillsammans. Just de stunderna vill jag skapa för er. Jag vill dokumentera er lyckligaste dag i livet och ge er bilder som får er att minnas hur roligt ni hade den dagen. Oavsett om det blir regn eller solsken så kommer det att vara en av de bästa dagarna i ert liv och jag är så tacksam att ni överväger mig att vara en del av den.

Customer reviews

Fotograf Emelie Petré has no reviews yet.

Leave a review for Fotograf Emelie Petré

WeddingLovely Blog Features

 Modern Wedding in a Swedish Castle by Fotograf Emelie Petré
Modern Wedding in a Swedish Castle by Fotograf Emelie Petré

Emelie of Fotograf Emelie Petré says "Cecilia & Linus got married in Vadstena in May in the same Church as the bride got baptized in. The Church is also just across the street from her middle school. They met in 2010 and complement each other in a unique way."
Read more...